The Definitive Guide to رژیم کتوژنیک
The Definitive Guide to رژیم کتوژنیک
Blog Article
غذاهای رژیمی بدون قند: آبنباتهای بدون قند، شربتها، پودینگها، شیرینکنندهها، دسرها و…
رژیم کتوژنیک یا رژیم کتو در ابتدا رژیمی درمانی برای برخی بیماریها مانند صرع بود که به دلیل مزایای گستردهاش، امروزه به عنوان برنامه غذایی کاهش وزن سریع به کار میرود.
خیر. رژیم کتوژنیک از آن دسته رژیمهاییست که مصرف کربوهیدرات شما را محدود میکند به همین دلیل مصرف آن برای طولانی مدت توصیه نمیشود.
مهم است که به اندازه کافی استراحت کنید و در هفته اول از ورزشهای سنگین خودداری کنید و در عوض ورزشهای سبکتر مانند یوگا یا حرکات کششی را انجام دهید.
بهطور خلاصه، رژیم کتو رژیمی است که کربوهیدراتها را محدود میکند و فواید زیادی برای سلامتی دارد. هنگامی که کربوهیدرات کمتری مصرف میکنید، بدن شما شروع به سوزاندن چربی برای سوخت میکند.
فقدان میوههای غنی از فیبر و فراوانی گوشتهای حاوی چربی اشباع، ممکن است کلسترول خون شما را افزایش داده باشد.
اگر این علایم پوستی بعد از یک هفته برطرف نشدند، لازم است به پزشک مراجعه کنید.
به نظر میرسد یکی از کلیدواژههای ماندگاری که به دنیای رژیم لاغری وارد شد، “کتو” است. رژیم کتوژنیک، یک رژیم پرچرب و کم کربوهیدرات است که ادعا دارد میتوانید نمونه رژیم کتوژنیک تمام چربیهایی را که میخواهید مصرف کنید، هرگز دوباره احساس گرسنگی نکنید و حتی عملکرد ورزشی خود را افزایش دهید و در عین حال، وزن کم کنید.
در این رژیم غذایی باید اکثر وعدههای غذایی خود را بر اساس این مواد غذایی تنظیم کنید:
وقتی به سراغ این مطلب آمده اید، یعنی قصد کاهش وزن دارید و چیزهایی درباره رژیم کتو شنیده اید. در اینجا سعی داریم اطلاعات جامعی درباره این رژیم لاغری در اختیار شما قرار دهیم.
رژیم کتوژنیک که به اختصار رژیم کتو هم نامیده می شود، یک برنامه غذایی پر از چربی با پروتئین متوسط و کربوهیدرات کم است. این رژیم به عنوان یکی از روش های لاغری توجهات زیادی را در سال های اخیر به خود جلب کرده است.
افرادی که این رژیم را انتخاب میکنند به طور میانگین تقریبا یک کیلوگرم بیشتر از افرادی که رژیم کمچرب دارند، وزن کم میکنند.
در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.
زمانی که شما در دوره رژیم کتو هستید، کربوهیدرات کمتری را مصرف می نمایید. در نتیجه، بدن از چربی های موجود به عنوان سوخت و تبدیل به انرژی استفاده می کند.